Alle Robert M-etjes van het net

Dus de pedofielenvereniging Martijn is officieel verboden. Volgens de rechtbank ‘verheerlijkte Martijn seks met kinderen en zette het ook neer als normaal en acceptabel’. Als voorstander van de vrije rechtstaat hoopte ik op een andere uitspraak. Daar is geen regel verbroken.

Wat zijn we blij…

Wij kunnen verenigingen toch niet verbieden omdat we het simpelweg niet eens zijn met hun standpunten, hoe debiel dan ook? Een barstje in de vrijheid van meningsuiting. Kinderen misbruiken, strafbaar. Kindermisbruik wanhopig proberen te rechtvaardigen… Dat mag toch? Het is maar een mening. Ik hoop dat Martijn nog in hoger beroep kan. Ik heb Brams nummer nog wel, hoorde dat hij niet zoveel te doen had laatste tijd.

Toch zie ik populistisch Nederland jubelen op de NOS. De pedo’s zijn van het net geveegd. Ik weet niet of u wel eens kijkt? Martijn was niet meer dan een droevig in elkaar geflanst HTML-websitje. Kinderlijk bijna! Daarmee zijn alle Robert M-etjes nog niet achter slot en grendel.

Intussen laat een vriendin mij deze foto zien.

pedoMartijn

Ik zucht. Heel diep. Ik trok die ‘like ’n share’ fanaten al nauwelijks.

Ja, daar geilen we op; eigen rechtertje spelen. Zeker als het kwaad een gezicht heeft. Daar kan de morrende massa haar frustratie kwijt. Ik ga er ook niet verder op in, ik ga het die mensen niet allemaal uitleggen. Jullie zijn geen schaamhaar beter.

Ik heb medelijden met de pedo’s. Ja, echt. Hitsige katholieken gaan al eeuwen hun gang, criminelen motorrijders mogen hun clubhuis houden en graaiende bankiersfilialen blijven open. De fleecetrui dragende kinderliefhebbers moeten hun paginaatje sluiten, terwijl zíj nog niet op iets strafbaars zijn betrapt. Krom is dat. Is dat recht?

Waar de pedofielen zich nu gaan schuil houden mag Joost weten. Misschien is er nog wel plek in de steeds kleiner geworden anoniemiteit, ergens. En zo niet, dan kunnen ze volgende maand bij mijn nieuwe kroeg terecht; Het Hofbarretje. Maar ik schenk niet onder de 16.

Regels zijn regels.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s