Joris en de Lush

Nee, ik schaam mij er niet voor. Vorige week was ik, als enige vent in een gezelschap van rond de vijftien vrouwen bij een presentatie van Lush. Je weet wel, die zeepwinkelketen die je van pak ‘m beet twintig meter afstand kan ruiken.

Het kwam neer op verhalen aanhoren van de nieuwe winterproducten. Verhalen die wat ellendig in elkaar waren gezet. Verhaaltjes verpakt in avonturen van de zeepjes, scrubs, badschuimballen en naar-scharrelframbozen-ruikende-lippenbalsem voor koude namiddagen.

“De ondeugende Bubblebeard badbruisbal ging de berg van het Angel Delight-zeep beklimmen samen met zijn trouwe, altijd verfrissende Golden Wonder massageblok.”

Ik moest er even inkomen zeg maar. Het was zowel entertainment als informatief. Althans dat was de bedoeling.

Nadat alle nieuwe producten een rol hadden gespeeld in de ongemakkelijke sprookjes kregen de aanwezigen het privilege om als eerste deze aromatische producten te kunnen kopen en even uit te proberen.

Wat een hetero jongen daar op zo’n avond doet? Dat kan ik uitleggen. Ik ben een geurgevoelig persoon. Bijna obsessief. Ik kan van geuren echt heel blij worden. Ik kan soms raden welke parfum vrouwen dragen omdat ik ze  herken van vriendinnen.

Geuren roepen meteen herinneringen op. Zelfs de lakens van de laatste keer dat dat ene meisje bij mij in bed kroop heb ik nog niet durven wassen. Ruikt nog steeds naar puur geluk.

En voor een clusterbombardement aan geuren, ga je naar de Lush.

En ik biecht maar meteen op. Ik heb een gezichtsscrub gekocht dat doet denken aan cakejes en popcorn plus een grote fles roze (ja echt heel roze) douchegel onder de naam ‘Snow Fairy’. Oké, misschien zou ik me er wel een beetje voor moeten schamen, maar elke ochtend dat ik mijzelf inzeep met die zoete smurrie, maakt het mij weer een beetje blijer.

Na de presentatie en de aankopen bij Lush ging ik nog op stap met wat collega’s.

“Wat ruik jij lekker zeg!” hoorde ik bij aankomst.

Die opener krijg je niet met Axe-producten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s