Ik bedoel, cognac!

Al die updates. Om elf uur in de ochtend cognac drinken? En niet één persoon, nee er staat een file naar de kroeg. Zo groot kon mijn drankprobleem niet zijn, dacht ik nog. Maar nee, het is een actie tegen borstkanker of iets dergelijks. De drankjes zijn eigenlijk relatiestatusjes.
Bril-jant!

Iedereen die daar aan meedoet bestempelen als een stelletje zwakzinnigen gaat misschien wat ver, maar mijn dokter zei altijd “even laten nakijken, kan nooit kwaad.”

Wie is daar nou echt mee geholpen? Al dat ge-malibu op Facebook. Dit moet zo snel mogelijk de map in van verbannen Facebook-verzinsels. Dit samen met alle ‘deel dit en win!’-acties en de eindeloze 9gag stroom die enge vormen begint aan te nemen. Kunnen we alsjeblieft weer terug naar de tijd dat we Instagrams maken van ons eten. Ook debiel, maar begrijpt iedereen op z’n minst.

Ik hoor jullie denken. “Joris, laat die mensen gewoon lekker gaan. Laat ze met rust.” Maar ik weiger. Als je werkelijk verliefd bent, of in een relatie en de neiging hebt dat te vertalen in een drankje en dat op je tijdlijn neer te pleuren dan heb je iemand als mij nodig: een hater. Doe even normaal!

Ik had dit weekend nog een Spaanse een flinke beurt gegeven maar stiekem ben ik verliefd op Eva Jinek. Vooral die borsten. Ik heb mij laten informeren dat daar geen drankje voor is. Jammer.

Ik ga kijken of er vanavond nog ergens een safari wordt gedronken. Ik laat Facebook uit en wacht rustig tot deze vorm van een hele erge ziekte over is. De groeten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s