Mitt Romney for President!

Waarom wil Mitt Romney president worden van de Verenigde Staten van Amerika? Ik heb geen idee!
Die vent heeft echt alles. Noem iets wat hij niet heeft. Een rijbewijs wel, ik heb het gecheckt. Professioneel zakkenvuller, Miljonair, sluw als een vos en hoeft aan niemand verantwoording af te leggen. In deze wereld ben je dan eigenlijk machtiger dan de machtigste man ter wereld. #Obama

Blok aan het been

Wat is de insteek? Wat is de boodschap? Van Obama begreep ik het. De eerste zwarte, in het Witte Huis. Een verbluffende prestatie dat absoluut nog een aantal eeuwen als mijlpaal zal staan als een huis. Ik ga niet geloven dat Mitt er persoon op vooruit zal gaan als president. Eerder de pers als extra blok aan het been. En het volk? Kom op, hij heeft geld verdiend aan de lijdensweg der welvaart van de gehele bevolking. Wat kan hem het gepeupel wat schelen?
De crisis van nu, is veroorzaakt door parasieten als Mitt zelf. Mede mogelijk gemaakt door Prodent-glimlach in donderblauw maatpak met gladde praatjes: Mitt Romney. En daar zal Obama de verkiezingen ook wel op winnen, toch? Oppervlakkig gezien in Mitt de schuldencrisis in menselijke vorm.

Hope

Waar zit het addertje onder het gras. Kan het zo zijn dat deze rijke gladjak, die bulkt van de centen, iets achter de hand heeft? Een plan. Ik ‘hope’.

Ik hoop dat hij een plan heeft. Ik hoop dat Mitt de enige is zonder reden zich politiek te bemoeien en het toch doet. Ik denk dat Mitt de oplossing voor de crisis heeft. Al zijn vriendjes in de investeringswereld knijpen hun zwetende, naar poen ruikende handen al samen. De billen van de bankdirectie spannen strakker dan een snaredrum.

Het beste, voor..

“Ja, fellow Americans, ik ben één van de eikels die de crisis veroorzaakt heeft. Maar ik ga hem wel voor jullie oplossen. Ik weet wie de smeerkezen zijn en jullie krijgen jullie geld terug; geld van de hardwerkende Amerikaan.”
Hij kent die smerige wereld als zijn volgestopte broekzak. Alle rovende doe-nog-maar-een-bonus-figuren zal hij ontmaskeren en we gaan weer allemaal werken! Als ik dat plan had, zou ik het ook nog niet onthullen tijdens deze droevige voorverkiezingen. Nee, dat bewaar je voor de finale.

Held

En uit de naam van alle Amerikanen lost hij de schuldencrisis op. Een held wordt geboren. De held die ooit een schurk was. Yes he can!
Held worden. Ik kan niet anders verzinnen dan dat, geen andere reden dat hij president wil worden van het zielige, bankroete, hoopje land van de ongekende mogelijkheden.

Mitt Romney for President!

De volgende ochtend staat Bambi’s moeder op uit de dood, verliest Jan Kees de Jager veertig kilo en leven we allemaal nog lang en gelukkig.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s